Wednesday, 8 October 2008

Cupcake craft challenge


Here is a card I have done today for this weeks Cuppcake craft challenge. I have done a birthday card with some flower power paper. It was fun to make and I do like their challenges...Oooh,,,I think I have to start doing this challenge every week. It's soo much fun. Have a look and join in...xoxoxo


13 comments:

Anki said...

Hej!

Vad kul det låter med att få sina illustrationer tillverkade som stämplar. Jag bor i Sverige, men har min blog på engelska. Bodde nämligen i Zürich i 2.5 år och har så många vänner från jordens alla hörn från den tiden så därav att jag valde att skriva på engelska.

Här i Sverige så börjar ju scrapbooking + cardmaking bli populärt. Dock så finns det så mkt mer utbud i ex.vis USA och England. Därav att jag försöker hämta lite inspiration från andra utanför Sveriges gränser. I Sverige är det mest annars Hänglar och Stänglar stämplar eller Magnolia som de flesta använder sig av. Jag tycker dem är jättefina, men lite trist när det bara blir samma, samma. Har fått förfrågan tidigare varför jag inte ritar själv och gör egna stämplar, men har inte riktigt vågat mig på det steget ännu. Så jag var lite nyfiken hur du gjorde med dina illustrationer.

Jättekul att du tyckte om min blog. Har inte hållt på så länge - började förra hösten, men som sagt passionen växer sig starkare.

Nej - nu skall jag gå och natta vår son Isac (2 år).

Jättekul att höra ifrån dig. Skall försöka följa din blogg och dina alster lite mer.

Kram - Anki

Andrea said...

Wow, beautiful card.
xAndrea

Jilly said...

Love your card love the way you have done the flowers. Thanks for joining us this week

Lauren said...

Fantastic card. Thanx so much for joining in this week.
Lauren xx

Therése Ringström Persson said...

Hej!
Vilka fina kort du gör. Och väggmålningen med piraterna är ju helt fantastisk!!!!!!! Gillade sin stämpelkollektion, de är jättesöta:0)
Ha det bra!
Therése minpysselhorna.blogspot.com

Therése Ringström Persson said...

Hej igen!
Jag tycker att distresserna är svåra att måla med, allt handlar om hur mycket vatten du har och hur stor pensel. Det blir lätt flammigt och fläckigt, men man kan ju blanda ihop vilka färger som helst:0)Pennor är mycket bättre till motiv med mycket detaljer.
Ha det bra!
Therése

Anonymous said...

Hej!

Tack för kommentaren på min blogg, jag ska kolla runt här och se vad du har skapat för fint, så här i första anblicken ser det mycket fint ut!

//Malin

Tonniece said...

Very fresh and pretty Evelina

Anki said...

Vilket fint kort! Visst är det kul med utmaningar! Man blir lätt beroende dock;-)) Fråga min man - han skrattar och ler bara så fort han ser att jag är böjd över ngt nytt projekt till ngn utmaning..
Ha en härlig helg! Kram - Anki

Maria said...

Hi Evelina! Wow, such a pretty card! I love the pretty flowers and the beautiful designer papers. Awesome job!!

Maria

Ceal said...

Oh what an adorable card! I love it! thanks for joining us this week

Dianne said...

You did a fabulous job on this challlenge beautiful card Evelina.
Hey 11 comments you go gir glad to see your being discovered for all the wonderful work you do:):)
You go girl.....

Bev said...

Wow, this is fabulous - love the flowers and pretty colours
hugs Bev x